Benn Yaşam GELİNİM MUTFAKTA SÜRPRİZLİ ARMUT TATLISI TANIMI: Armut Tatlısı Nasıl Yapılır? 26 Nisan Gelinim Mutfakta Sürprizli Armut Tatlısı İmali

GELİNİM MUTFAKTA SÜRPRİZLİ ARMUT TATLISI TANIMI: Armut Tatlısı Nasıl Yapılır? 26 Nisan Gelinim Mutfakta Sürprizli Armut Tatlısı İmali


Gelinim Mutfakta Sürprizli Armut Tatlısı üretimine dair püf noktalar merak edildi. Kanal D canlı yayın takip eden izleyicilerin odaklandığı Gelinim Mutfakta Sürprizli Armut Tatlısı materyalleri araştırıldı. 26 Nisan Cuma günü izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 1375. kısım gelinlerin ödevi Sürprizli Armut Tatlısı oldu. Manzarasıyla davet sofralarına yakışan Sürprizli Armut Tatlısı tanımını sizler için derledik. İşte merak edilen Gelinim Mutfakta Sürprizli Armut Tatlısı tanımı..

GELİNİM MUTFAKTA SÜRPRİZLİ ARMUT TATLISI TARİFİ

MALZEMELER:

4 adet armut

1,5 su bardağı toz şeker

3-4 adet karanfil

1 adet çubuk tarçın

4 su bardağı su

Servis İçin:

Kaymak

SÜRPRİZLİ ARMUT TATLISI NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Sürprizli Armut Tatlısı için armutları yıkayıp kabuklarını soyun. Daha sonra limon sıkılan su dolu kabın içinde limon kabukları ile birlikte bekletin.

Tencerenin içine armutları yan yana dizin. Üzerine toz şeker, karanfil ve çubuk tarçını yerleştirin.. Su ekleyip orta ateşte pişmeye bırakın.

10 dakika sonra armutları çevirin. Orta ara suyundan armutların üzerlerine gezdirin. Kapağı kapalı halde 50-60 dakika pişirin.

Yumuşayan armutları, tarçını ve karanfilleri tencereden alın. Şerbetini 5 dakika daha kaynatıp armutların üzerine gezdirin. Kaymak ile servis edin. Deneyen herkese afiyet olsun..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *