Benn Yaşam GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA TANIMI: Kirpi Pasta Nasıl Yapılır? 17 Nisan Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta Tanımı İmali ve Materyalleri

GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA TANIMI: Kirpi Pasta Nasıl Yapılır? 17 Nisan Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta Tanımı İmali ve Materyalleri


Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta tanımı geldi. Birbirinden argümanlı 4 gelin ile kayınvalidesinin yer aldığı Gelinim Mutfakta müsabakasında yeni gün yıldızı belirli oldu. Haftanın üçüncü günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni kısım gelinlerin ödevi Kirpi Pasta oldu. Maharetli gelinler en hoş Kirpi Pasta tanımı için kolları sıvadı. Pekala, Kirpi Pasta nasıl yapılır? İşte merak edenler için Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta tanımı..

GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA TARİFİ

MALZEMELER:

Kek Gereçleri:

3 yumurta

1 su bardağı şeker

1 su bardağı süt

1 çay bardağı sıvı yağ

2 su bardağı un

2 yemek kaşığı kakao

1 kabartma tozu

1 vanilya

Krema İçin:

1 poşet krem şanti

1 paket toz krema

2,5 su bardağı soğuk süt

1 çay bardağı damla çikolata

İçi İçin:

4 adet muz

GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta için yumurtaların sarısıyla beyazını başka kaplarda çırpın. Şekerin yarısı beyaza yarısı sarıya ekleyin.

Yumurta akını köpürtüp koyu bir kıvam olana kadar çırpın. Yumurta sarısını şeker eriyene kadar çırpın.

İçine sıvı yağ ve süt ekleyip çırpın. Akabinde un, kabartma tozu, vanilya ve kakaoyu tel süzgeçte eleyip tekrar çırpın.

Köpürttüğünüz yumurta akını karışıma ekleyin. Kelepçeli kalıbın altına yağlı kağıt yerleştirip dökün.

170 derece evvelce ısıtılmış fansız alt üst kısmı yanan fırında 45 dakika pişirin. Krema için şanti, toz krema ve sütü bir kaba alıp mikserle çırpın.

Damla çikolata ekleyip karıştırın. Kek soğuyunca kenarı havuz üzere kesip kaşık yardımıyla yarıya kadar oyun. Muzları uzun uzun kesip içini doldurun.

Üzerine krema kubbe olacak üzere doldurun. Kek kesimlerini rondodan geçirip üzerini kapatın. Deneyenlere afiyet olsun..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *