Benn Yaşam Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları TANIMI: Karadeniz Lezzet Topları Nasıl Yapılır? 21 Şubat Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları Üretimi

Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları TANIMI: Karadeniz Lezzet Topları Nasıl Yapılır? 21 Şubat Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları Üretimi


Her gün yeni kısmıyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1328. kısım başladı. Gelinim Mutfakta 21 Şubat Çarşamba yayınında gelinlerin ödevi Karadeniz Lezzet Topları oldu. Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta 1328. kısımda günün yıldız menüsü aşikâr oldu. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin haftanın 3. kısmında gelinler Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları yaptı. Hem zahmetsiz hem de bir o kadar lezzetli olan Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları tanımını sizler için derledik. Pekala, Karadeniz Lezzet Topları nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları tanımı..

GELİNİM MUTFAKTA KARADENİZ LEZZET TOPLARI TARİFİ

MALZEMELER:

2 su bardağı toz şeker

2 su bardağı su

2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi

2 su bardağı iri çekilmiş fındık içi

2 su bardağı irmik

1 su bardağı un

1 su bardağı hindistancevizi

Yarım su bardağı süt

Yarım su bardağı sıvı yağ

Yarım limon suyu

Karadeniz Lezzet Topları Nasıl Yapılır?

Gelinim Mutfakta Karadeniz lezzet topları için evvel şerbeti hazırlayın. Suyu ve şekeri kaynatıp limon suyu ekleyin.

İrmik, un, süt ve sıvı yağı karıştırın. Ocaktan aldıktan sonra soğutun.

Soğuyan irmikli karışıma çekilmiş ceviz ve fındık ekleyip karıştırın.

Karışımdan ceviz büyüklüğünde kesimler alıp yuvarlayarak top formu verin.

Topları evvel şerbetin içine akabinde hindistancevizine bulayın. Hazırlanan topları bir tabağa alın. Üzerlerini hindistanceviziyle kaplayın. Afiyet olsun..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *