Gelinim Mutfakta Saray Yöntemi Vişne Kebabı TANIMI: Saray Tarzı Vişne Kebabı Nasıl Yapılır? Vişne Kebabı Gereçleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D izleyicilerinin takibinde yer alan Gelinim Mutfakta yeni kısım başladı. 26 Mart Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1352. kısım yemeği Saray Yordamı Vişne Kebabı oldu. Vişne ve etin enfes ahengiyle damakları şenlendiren Saray Metodu Vişne Kebabı tanımını sizler için derledik. Pekala, Saray Yordamı Vişne Kebabı nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Saray Adabı Vişne Kebabı tanımı..

GELİNİM MUTFAKTA SARAY METODU VİŞNE KEBABI TARİFİ

MALZEMELER:

500 gram dana kıyma

Kimyon, tuz

Bir tutam maydanoz

2 su bardağı dondurulmuş vişne

1 su bardağı vişne suyu

1 yemek kaşığı şeker

1 tatlı kaşığı salça

SARAY YOLU VİŞNE KEBABI NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Saray Yöntemi Vişne Kebabı yapmak için evvel dondurulmuş vişneyi çözdürün. Kıymayı, baharat ve tuzlarla yoğurup küçük toplar halinde köfteler yapın. Bir tavaya yağı alıp kızdırın. İki bardak vişneyi, suyu ve şekeri karıştırıp tavaya ekleyin. Salçayı koyup yaklaşık 40 dakika kaynatın. Baharatlarını ekleyip sıcak sıcak servis edin. Deneyenlere afiyet olsun..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gelinim Mutfakta Saray Yöntemi Vişne Kebabı TANIMI: Saray Tarzı Vişne Kebabı Nasıl Yapılır? Vişne Kebabı Gereçleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Benn.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!