GELİNİM MUTFAKTA KADAYIF DOLMASI TANIMI: En Pratik Erzurum Kadayıf Dolması Nasıl Yapılır? Kadayıf Dolması Gereçleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D gündü nesli üretimlerinden Gelinim Mutfakta yeni kısım start aldı. 27 Mart Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1353. kısım yıldızı Kadayıf Dolması oldu. Davet sofralarına çok yakışan hem hoş hem pratik Kadayıf Dolması yapmak isteyenler kalemi kağıdı aldı. Ekran başındaki izleyiciler Kadayıf Dolması imaline odaklandı. Pekala, Kadayıf Dolması nasıl yapılır? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta Kadayıf Dolması tanımı.

GELİNİM MUTFAKTA KADAYIF DOLMASI TARİFİ

MALZEMELER:

500 gr tel kadayıf

1,5 su bardağı fındık

ŞERBETİ İÇİN:

2 su bardağı toz şeker

2 su bardağı su

BULAMAK İÇİN:

6 adet yumurta

KADAYIF DOLMASI NASIL YAPILIR?

Şerbet materyallerini kaynatalım ve soğutalım. Kadayıfı elimizle göz kararı koparıp görsellerdeki üzere sarıyoruz.Bu tanımdan 40 adet çıkıyor.

Sardığımız kadayıfı şayet çabucak kızartmayacaksanız üzerini örtelim kadayıf kurursa yağda dağılır. Sardığımız kadayıfı yumurtaya bulayın.

Kadayıfları buladıktan sonra çok yavaşça sıkıp o denli pişirelim . Kızgın yağda kızartıyoruz.

Bulamadan kızartırsanız dağılabilir. Yumurtasına dikkat edelim. Kızaran kadayıfları yağdan çıkartıp soğuk şerbetin içine atıyoruz.

2-3 defa şerbetin içine karıştırıp servis ediyoruz. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GELİNİM MUTFAKTA KADAYIF DOLMASI TANIMI: En Pratik Erzurum Kadayıf Dolması Nasıl Yapılır? Kadayıf Dolması Gereçleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Benn.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!